Plată și livrare

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA, preturile nu includ taxa de transport. Produsele comandate prin intermediul website-ului nostru www.cegusto.ro se livreaza in toata tara, utilizand ca modalitate de livrare curieratul rapid.

Metode de livrare

1. Curierat rapid:

Transport GRATUIT la o comanda mai mare de 200 lei

La comanda mai mica de 200 lei, transportul este suportat de cumparator – 25 lei.

Inainte de livrare veti fi contactat telefonic de catre angajatul firmei de curierat.

2. Ridicare personala

Conditii de livrare

In maxim 24-48 de ore de la efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic sau pe e-mail, pentru confirmarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In unele situatii se poate intâmpla ca stocul la anumite produse din comanda tocmai s-a epuizat. In acest caz clientului i se va cere sa renunte la acel produs sau i se va propune un alt produs asemanator si se va continua procesarea comenzii. Culorile fotografiilor produselor pot sa difere in functie de setarile monitorului dvs.

Daca doriti anumite specificatii puteti sa le mentionati la finalizarea comenzii.

In cazul unui retur (colet livrat si neridicat) se pot lua urmatoarele decizii:

  • solicitarea platii in avans a viitoarelor colete
  • solicitarea platii tuturor cheltuielilor aferente livrarii anterioare
  • refuzul de a mai livra colete catre persoana respectiva

Modalitati de plata

In momentul de fata plata comenzii se poate face prin:

1. Ramburs la primirea comenzii de la curier

2. Transfer bancar

Poti face plata direct în contul nostru bancar. Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi primite în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

FIRMA: CONSERVFRUCT SRL

BANCA: BANCA TRANSILVANIA

CONT BANCAR: RO40BTRL02801202L94220XX

3. Online cu card bancar prin euplatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!