DESPRE NOI

Încă din 1993 Conservfruct produce o gamă largă de conserve din fructe şi legume, după reţete tradiţionale şi din cele mai delicioase şi proaspete ingrediente.

CONSERVFRUCT Bălţăteşti este situată în nord-estul României, în judeţul Neamţ, în apropierea vestitelor mănăstiri Neamţ, Secu, Sihăstria, Agapia şi Văratec, într-o zonă în care prepararea şi păstrarea legumelor este o tradiţie binecunoscută şi apreciată de toţi cei care vizitează această zonă a ţării.

Oferta CONSERVFRUCT cuprinde o gamă variată de: gemuri, dulceţuri, compoturi, murături, produse pe baza de tomate, mixturi de legume în oţet, ulei şi apă, precum şi multe produse tradiţionale româneşti.

Din dorinţa de progres şi de îmbunătăţire a poziţiei de piaţă, în mod constant, în cadrul companiei se desfăşoară analize ale pieţei şi ale tendinţelor din industrie. Acest lucru ne ajută să întâmpinăm cât mai bine aşteptările partenerilor şi consumatorilor şi ne ajută să luăm cele mai bune decizii în cadrul companiei.

Compania se bucură de un manageriat şi de tehnologi cu experienţă de mai bine de 30 de ani în domeniul prelucrării legumelor şi fructelor. În anul 2018 Conservfruct a avut un număr de 75 de angajați și o cifră de afaceri de peste 3 000 000 euro, situându-se pe locul I în Top Afaceri și Top Profit România 2019 pentru județul Neamț, domeniul Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor, fiind cea mai mare firmă din Bălţăteşti.

Conservfruct deţine una din cele mai moderne şi performante fabrici de conserve din fructe şi legume, utilajele folosite în procesul tehnologic fiind capabile să satisfacă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, cerute atât de piaţa internă, cât şi de cea externă.

Din anul 2003 s-a implementat Sistemul de management al calităţii ISO 9001:2001.

Produsele Conservfruct, Cegusto, Cegusto Premium şi Zorina se găsesc atât pe piaţa internă într-un mare număr de magazine, în marile reţele de supermarket-uri, cât şi pe piaţa externă, în ţări precum Israel, Italia, Grecia, Irlanda, Marea Britanie, Spania, Germania, Cipru, Canada şi SUA.

Tehnologii